Young Living

Eteriska Oljor har använts i hela mänsklighetens historia. I "modern" tid har det bevarats skrifter från Egypten, KIna och flera andra kulturer som visar hur dessa oljor har kommit till nytta. Även i bibeln finns det många referenser; de 3 vise män hade bl. a Myrra och Frankincense som gåvor till Jesusbarnet.

Vad är Eteriska Oljor? Det är en viktig del av växternas livskraft: Det ger skydd mot parasiter, svampar och skadliga ämnen. De hjälper att fördela närings och informationsflödet och säkrar växternas överlevnad. "Eterisk" kommer från grekiskans "Aither" - som betyder luftig.

De framställs genom ångdestillering, kallpressning eller tappning.

Det som gör Eteriska Oljor just eteriska - luftiga, flyktiga - är deras Molekylstruktur som gör att de lätt förångas och passerar lätt genom cellmembranen. Att kombinera dessa med olika näringsämnen ger oss en fördel vad gäller möjligheten att ta upp näringen.

Eteriska Oljor har traditionellt använts inom religiösa ceremonier och vid meditation för att lugna sinnet. Innan de moderna (syntetiska) medicinerna kom i början av 1900 talet, var dessa oljor något av det starkaste läkaren hade att erbjuda mot olika krämpor och sjukdomar.

Jag har valt att använda 100% rena, eteriska oljor av Terapeutisk kvalité från företaget Young Living Essential Oils, som har producerat ekologiska oljor sedan 1994. Dessa oljor är numera en viktig del av min vardag: De gör stor skillnad i allt energiarbete och fokuserar sinnet vid Meditation.

Fyll i din ePostadress i boxen nedan för att få tillgång till en enkel Oljekurs som beskriver de 12 oljorna som ingår i Young Livings Start Paket. Jag beskriver hur jag använder Oljorna i min vardag och hur du kan komma igång med din egen Oljeupplevelse.