Om Olav

En Skandinavisk vagabond: Född och uppväxt i Norge, utbildad i Danmark, har bott och arbetat i Sverige sedan 1991.

Efter att ha arbetat med människor i över 25 år - och hört otaliga berättelser om både lokala och andra mirakelbotare, personer som kan "stilla blod" - även på distans - har jag sedan länge haft ett öppet sinne för det som finns utanför våra 5 sinnen.

Jag har också märkt att det finns begränsningar i det man kan erbjuda inom västlig skolmedicin, i synnerhet när det gäller kroniska sjukdomar.

Detta ledde fram till att jag valde att förkovra mig inom alternativa metoder och spirituell utveckling. Sedan 2014 har jag utbildat mig i Rainbow-Reiki® systemet (läs mer under egen flik) och även studerat Shamanism i White Feather Shamanic School®

Med denna bakgrund som mångårig behandlare av rygg-och nackbesvär och det shamanistiska synsättet har jag ett Holistiskt syn på Livet, våra Krämpor och hur man behandlar dessa.

Mina resultat med dessa tekniker har gjort mig så entusiastisk att jag numera utbildar andra i Personlighetsutveckling och Naturliga Healingmetoder. Allt börjar med Grundkursen; "Rainbow-Reiki® 1 Grad".

Läs mer under fliken "Utbildningar" och anmäl dig om du känner ett intresse för Spirituell utveckling och effektiva metoder som ger omedelbara resultat!